Door de vele aanvragen heb ik in 2024 geen ruimte meer om nieuwe begeleidingen op te starten en om begaafdheidsonderzoeken aan te nemen. Voor loopbaanbegeleiding kan je wel eerder bij mij terecht. Als je er snel bij wil zijn als de kalender voor 2025 wordt opengezet, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief: hier

Welkom op de ontmoetingsdag voor hoogbegaafde volwassenen op 25 mei in Gent (14u-17u). Inschrijven en meer info vind je hier.

Begeleiding  volwassenen

Ben je als (uitzonderlijk) hoogbegaafde volwassene op zoek naar een individueel begeleidingstraject dat speciaal voor jou ontworpen is?

Creatieve begaafdheid

Mijn begeleidingstraject is voor (U)HB volwassen die hun hoogbegaafdheid met toewijding, betrokkenheid en bewustwording willen integreren in hun leven.

1-op-1 begeleiding is het diepste niveau van begeleiding dat ik kan bieden. Het is ook het meest intens. Het bestaat uit drie fasen (weten, wenden, waarmaken) en je kan in elke fase de begeleiding opstarten:

Weten

Als (U)HB volwassene ontdekken dat je hoogbegaafd bent, is best wel pittig. Je hoogbegaafdheid leren kennen en komen tot zelfkennis en zelfacceptatie is de focus van deze fase.

Wenden

je hebt het gevoel vast te lopen en bent op zoek naar een wending in je leven. Ik daag je uit, confronteer je, stel zaken in vraag, … zodat je een goed beeld krijgt van welke wending je nodig hebt en hoe je die kan bekomen.

Waarmaken

Als (U)HB volwassene heb je diepgewortelde drijfveren en passies. We ontdekken wat deze zijn en hoe je deze ruimte kan geven. Je kiest voor groei, waarbij je dicht bij je authentieke zelf blijft.

Wie begeleid ik?

Ik begeleid heel uiteenlopende (U)HB profielen, van zelfstandige ondernemers tot leraren, van ingenieurs tot kunstenaars, van artsen tot bedrijfsleiders. Mijn cliënten zijn ongelooflijk divers, maar ze hebben wel één gemeenschappelijk kenmerk: een ontembaar verlangen om hun hoogbegaafdheid ruimte te geven en om het op een positieve manier te benaderen.

Wat bied ik niet aan?

Ik ben pedagoog van opleiding, ik ben dus niet opgeleid om complexe psychologische problematieken te behandelen. Ben je op zoek naar iemand met ervaring rond trauma, specifieke therapieën of specifieke psychologische begeleiding, kan je best terecht bij een erkende psycholoog of therapeut met expertise rond (U)HB.

Lore Dewulf imposter syndroom

Wat anderen zeggen

“Het verslag was een oog-opener voor meerdere mensen!

We willen je heel hard bedanken om ons eindelijk wat meer licht te brengen over hoe zij in elkaar zit.”

“Nogmaals bedankt voor het gesprek en alle adviezen. En vooral voor W. te zien voor wie hij is, dat zijn wij helaas nog niet veel tegengekomen. Het doet dus wel deugd om eens niet aanzien te worden als de ouders die hun kind overschatten. “

“Bedankt voor dit uitgebreide verslag. Ik werd er wat emotioneel van tijdens het lezen merkte ik. Ik besefte hierdoor precies beter hoe moeilijk P. het kan hebben en hoeveel we daarvan maar zien.We willen je graag oprecht bedanken voor je luisterend oor, alle info, je scherpe observatievermogen. We voelden ons écht gehoord. Ik ben heel blij dat ik je in augustus plots ’tegen kwam’ op Instagram.”

Lore Dewulf

Hi, ik ben Lore

Ik begeleid je bij de verschillende fasen van het hoogbegaafd-zijn: weten, wenden, waarmaken. 

Toen hoogbegaafdheid in mijn leven kwam, wist ik intuïtief dat ik mijn passie gevonden had. Het was thuiskomen, op zo veel verschillende manieren. Ik wist vrijwel meteen: ‘Dit is het! Hier wil ik me in mijn (professionele) leven op toeleggen.

Boek een intakegesprek

Ben je op zoek naar authentieke, non-conformistische, no-nonsense en daadkrachtige ondersteuning? Dan ben je heel erg welkom!