Door de vele aanvragen heb ik in 2024 geen ruimte meer om nieuwe begeleidingen op te starten en om begaafdheidsonderzoeken aan te nemen. Voor loopbaanbegeleiding kan je wel eerder bij mij terecht. Als je er snel bij wil zijn als de kalender voor 2025 wordt opengezet, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief: hier

Welkom op de ontmoetingsdag voor hoogbegaafde volwassenen op 25 mei in Gent (14u-17u). Inschrijven en meer info vind je hier.

Begeleiding voor jongeren

Vanaf 14 jaar

In de begeleiding bied ik inzichten en geef ik praktische tools die je meteen kan inzetten, zowel thuis als op school.

Lore Dewulf begeleiding voor ouders

Voor jongeren vanaf de leeftijd van 14 jaar kan individuele begeleiding opgestart worden. Ik start altijd met een intakegesprek, waarbij zowel de ouders als de jongere zelf aanwezig zijn. De daaropvolgende gesprekken zijn enkel met de jongere. Ik betrek uiteraard de ouders, omdat jongeren niet losgekoppeld kunnen worden van de context waarin ze opgroeien.

Welke vragen kunnen aan bod komen in de begeleiding?

  • Welke invloed heeft hoogbegaafdheid op mijn leven?
  • Hoe kan ik mezelf beter leren kennen?
  • Wat zijn mijn interesses, passies, drijfveren? 
  • Hoe komt het dat ik me anders voel dan mijn leeftijdsgenoten?
  • Hoe komt het dat het op school niet loopt zoals ik zou willen?

De jongere krijgt coaching rond algemene persoonlijkheidsontwikkeling en hoogbegaafd zijn. De begeleiding is steeds op maat gemaakt, afhankelijk van de noden van de (uitzonderlijk) hoogbegaafde jongere.

Lore Dewulf

Hi, ik ben Lore

Ik begeleid je bij de verschillende fasen van het hoogbegaafd-zijn: weten, wenden, waarmaken. 

Toen hoogbegaafdheid in mijn leven kwam, wist ik intuïtief dat ik mijn passie gevonden had. Het was thuiskomen, op zo veel verschillende manieren. Ik wist vrijwel meteen: ‘Dit is het! Hier wil ik me in mijn (professionele) leven op toeleggen.

Boek een intakegesprek

Ben je op zoek naar authentieke, non-conformistische, no-nonsense en daadkrachtige ondersteuning? Dan ben je heel erg welkom!