Door de vele aanvragen is er momenteel een wachttijd van verschillende maanden. Voor begaafdheidsonderzoeken en loopbaanbegeleiding kan je wel eerder bij mij terecht.

Begeleiding

De hindernissen die je ervaart zijn vaak te linken aan de blinde vlek die je (onbewust) hebt. Pas wanneer je ten volle weet wie je als hoogbegaafde bent en van daaruit patronen kan herkennen en doorbreken, zal je die moeilijkheden uit de weg kunnen gaan.

Begeleiding voor  volwassenen

Ben je als (uitzonderlijk) hoogbegaafde volwassene op zoek naar een individueel begeleidingstraject dat speciaal voor jou ontworpen is?

Help, ik herken mezelf in mijn hoogbegaafd kind
Lore Dewulf begeleiding voor jongeren

Begeleiding voor jongeren

In de begeleiding bied ik inzichten en geef ik praktische tools die je meteen kan inzetten, zowel thuis als op school. Voor jongeren vanaf 14 jaar.

Begeleiding voor ouders

Bij hoogbegaafde kleuters en kinderen leg ik de nadruk op het begeleiden van de ouders. Ik wil je als ouder tools aanleren om je kind te stimuleren, te motiveren en te faciliteren. 

Lore Dewulf begeleiding voor ouders

Boek een intakegesprek

Ben je op zoek naar authentieke, non-conformistische, no-nonsense en daadkrachtige ondersteuning? Dan ben je heel erg welkom!